Beton amprentat vertical

Betonul amprentat vertical este o metodă de execuție rapidă cu o calitate ridicată, iar fiecare lucrare de beton amprentat vertical este un element unic și o operă de artă.

Recent, betonului amprentat i se oferă o nouă și interesantă utilizare, acesta fiind folosit pentru placarea fațadelor rapid și economic, profitând astfel de toate avantajele betonului imprimat.

Betonul amprentat vertical poate fi aplicat pe orice tip de perete interior sau exterior, cărămidă, bloc de ciment, etc. Imprimarea verticală este o modalitate de aplicare care ne permite să decorăm pereții cu un finisaj profesional care se potrivește cu podeaua.

La fel ca la betonul amprentat, se aplică o gamă largă de forme, modele și culori. Utilizarea sa este fezabilă pentru fațade și interioare, precum camere de zi sau dormitoare. Betonul amprentat vertical are o durată lungă de viață fără costuri ridicate de întreținere, este rezistent la toate condițiile meteorologice, îngheț și lumina soarelui și este ușor de curățat.

Luați legătura cu specialiștii noștri și vă vom oferi soluția perfectă pentru restaurarea exterioară, interioară, decorarea rustică și reabilitarea pereților exteriori și fațadelor de clădiri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *