Termeni și condiții

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Accesul și utilizarea website-ului sunt supuse următoarelor reguli, în termenii și condițiile de mai jos. Utilizarea website-ului în calitate de vizitator, precum și accesul la serviciile oferite de acesta presupun  acceptarea tuturor termenilor și condițiilor.

Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați Condițiile de Utilizare a acestui website vă rugăm să îl părăsiți.

DREPTURI DE AUTOR ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Niciun material de pe acest website nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea explicită, scrisă la adresa contact@decoamprent.ro.

Conținutul acestui website, textele, grafica, fotografiile, logo-urile și orice alte materiale prezente pe website sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea S.C GABRIELLA INDUSTRIAL CONSTRUCT SRL.

REGULAMENTUL GENERAL DE PROTECŢIE A DATELOR

Regulamentul General de Protecție a Datelor (GDPR) a fost aprobat de Parlamentul European la 14 aprilie 2016 . Acesta va intra în vigoare la 20 de zile de la data publicării sale în Jurnalul Oficial al UE și va fi aplicat direct în toate statele membre la doi ani după această dată. Data de executare: 25 mai 2018.

GDPR aduce elemente de noutate introducând drepturi noi pentru persoanele vizate și consolidează unele dintre drepturile care existau deja în legislația europeană. Astfel, persoanele fizice vizate de prelucrarea datelor au următoarele drepturi generale:

♦ Dreptul de a fi informat

♦ Dreptul de acces

♦ Dreptul la rectificare

♦ Dreptul de ştergere

♦ Dreptul de a restricţiona procesarea

♦ Dreptul la portabilitatea datelor

♦ Dreptul la obiecţie

Scopul colectării datelor este de a avea acces ușor la contul tău, informarea utilizatorilor cu privire la promoții și oferte, concursuri și campanii organizate de Decoamprent.ro.

DEZABONARE NEWSLETTER

Dacă veți dori să vă dezabonați de la Newsletter și să nu mai primiți mesaje din partea noastră, o puteți face cu un simplu click pe linkul de jos a oricărui newsletter, sau puteți solicita oricând prin trimiterea unui mesaj către contact@decoamprent.ro ștergerea datelor dvs. din baza noastră de date.

SETĂRI DE CONFIGURARE A BROWSER-ului

Pentru a bloca unul sau mai multe fișiere, Utilizatorul poate schimba setările de configurare ale browser-ului. Pașii pentru cele mai utilizate browsere sunt:

♦ dacă browser-ul Utilizatorului este Microsoft Internet Explorer: Utilizatorul poate da click pe „Instrumente”, în colțul superior al navigatorului sau poate selecta „Opțiuni de Internet” și apoi va da click pe „Confidențialitate”. Utilizatorul va selecta setarile pe care le dorește, apoi va selecta „Aplică” și „Acceptă/OK”.;

♦ dacă browser-ul Utilizatorului este Mozilla Firefox: în meniul navigatorului, Utilizatorul va selecta „Opțiuni”, apoi va accesa meniul „Confidențialitate”, iar în meniul care va apărea, va alege „Configurare personalizata a istoricului”. Utilizatorul va alege setările pe care le dorește, apoi va da „OK/Acceptare”.;

♦ dacă browser-ul este Google Chrome: Utilizatorul va accesa meniul Chrome, care este situat în coltul superior dreapta, va da „Configurare”, unde va da apoi click. Utilizatorul va alege setările pe care le dorește, apoi va apăsa „OK”.;

♦ daca browser-ul utilizat este Safari: Utilizatorul va selecta „Preferințe”. În panoul respectiv va selecta „Confidențialitate”, iar apoi va realiza setările pe care le dorește, urmând a da „OK”.

DESCRIEREA SERVICIILOR

S.C GABRIELLA INDUSTRIAL CONSTRUCT SRL pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

S.C GABRIELLA INDUSTRIAL CONSTRUCT SRL nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web. Acestea sunt prezentate în scop informativ, fiind considerate utile.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele și informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de niciun fel de garanții, explicite sau implicite. Când efectuați clic pe butonul inscripționat Like, acțiunea dumneavoastră va avea drept urmare înregistrarea în evidențele Facebook.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

S.C GABRIELLA INDUSTRIAL CONSTRUCT SRL nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

S.C GABRIELLA INDUSTRIAL CONSTRUCT SRL îşi rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile și politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugați să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.